Search
  • sandterne

Men hvor var Thomas?


Det passede lige med at den sidste byge var overstået, så skulle jeg med bussen. Heldigt, så blev brillerne ikke våde, det er altid pisse irriterende.

Et sidste møde med Ole, inden han forlader os til fordel for Skive, en kop kaffe på Joma, og så med bussen hjem igen. Men jeg havde lidt ventetid, før 70'eren bestemte at jeg skulle hjem.

Hvad gør man så? Ja, jeg plejer at gemme mig et eller andet sted, men jeg har lært at jeg skal udfordre mig selv, så det gjorde jeg! Selvom jeg i første omgang var gået forbi Hans, så besluttede jeg mig for at høre hvad han lavede.

Jeg syntes det så lidt spændende ud, at han gravede lige foran Danske Bank. Hvad gravede han mon efter, for her er immervæk nok at grave efter!

Jeg fik en snak med Hans og Peter og kan man mon se mere uskyldig ud, end de to, når de graver foran banken?

For det ikke skal være løgn så sad smukke Alia midt i bussen, med en bugnende taske fra Danske Bank. Ja, jeg kunne simpelthen ikke lade være med at spørge om jeg måtte tage et billede af hende og tasken.

Desværre var Thomas Borgen ikke lige at finde nogen steder....


79 views0 comments

Recent Posts

See All