Historien

Jeg startede med at fotografere tilbage i 1987, hvor jeg købte mit første Nikon FM kamera. Det blev hurtigt skiftet ud med et FE, som i en årrække var min tro følgesvend, sammen med hvad jeg kunne skrabe sammen af brugte linser. Jeg indkøbte i 1990 en 300 mm nikon 4,5 med ydre fokusering – vel en linse fra en gang i 1970’erne. Den fulgte mig gennem mange år og på mange rejser, og den har taget forbavsende skarpe billeder, som dengang jo var dias. I midten af halvfemserne fik jeg barn (Og senere børn!) hvorfor min fotografering gik på standby! Da det var tid til at støve kameraet af igen – var verden forandret! Computere og mobiltelefoner var blevet alle mands eje, Danmark var gået i krig og lande var slået sammen, mens andre var gået i opløsning!

Heldigvis var nogle ting ved det gamle; en bil kørte stadig ca. 12 km. på literen og landmændende fik stadig støtte. Fotoverdenen var med andre ord gået ind i en ny tidsalder.

Billedsprog er et forsøg på at undersøge og fortælle om hvordan jeg ser verden og ofte gennem gamle objektiver.

Uddannelse:

Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet med og for naturen. Her begyndte jeg i slutningen af 1980'erne at bruge fotografi som et redskab i formidlingen. Jeg er altså autodidakt fotograf, men med 30 års erfaring i fotografi.

Awards & Priser:

Joh, jeg har da vundet priser, men jeg deltager sjældent i konkurrencer og går egentlig helst min egen vej.